Zdravím..takže je půl páté ráno..venku MÍNUS 2 stupně a já autem najíždím na nájezdy.. Jsem po noční a hold dělám co umím. Tak, aby jsi někdo nemyslel, že se nesnažím, protože když to neudělám teď..tak odpo určitě ne a nejdřív bych se na to podíval až tak za měsíc.. a to ještě možná..každopádně..
Mám tu galíka..spadl do škarpy, prorazila se olejová vana. Nějaký olej tam byl a tak jsem nastartoval a popojel zhruba půl kilometru. Auto odstavil a hajalo..a čekalo...Pak se sehnala olejová vana. Vyměnila se olejová vana, dalo nové těsnění na výfuk u svodů a bylo to...
Ovšem co čert nechtěl auto při volnoběhu má tendenci jako by zhasnout, ale neuděláto..rozsvicuje se kontrolka chyba motoru a chyba mazání oleje. Když sešlápnu plyn tak se ozve super príma zvuk..A rovnou podotýkám..vlnovec to není. respektive od něj se ten zvuk neline.. Sundal jsem si krytku která je na převodovce a díval jsem se na setrvák. Zvuk se line jakoby od něj nebo od svodů. Ovšem pokud by něco drhlo motor, odpovídalo by to tomu zvuku. navíc by to odpovídalo tomu, že při volnoběhu chce motor jakoby zhasnout a ukazuje kontrolky. Při sešlápnutí se ozve ošklivý zvuk, ale kontrolky zhasnou. Paradoxně. Po opravě nebyl žádný ošklivý zvuk slyšet, ale ty kontrolky se ukazovali. Pepe měl podezření na ten krycí plech..ovšem to by dělal zvuk už od začátku..navíc teď jsem ho sundal a stejnak to dělá...co by to teda mohlo být.. Jaká souvislost to může být.. kontrolky a zvuk...přitom nejdřív byli kontrolky, zvuk žádný..ten přišel až po ujetí cca 10km a teď to tak je..
Jinak souvisí to s otáčkami motoru, nikoli s rychlostí....při jízdě 80km se zařazeným neutrálem nic..při sešlápnutí toto..Vyřazíno, stojím na místě, šlápneš na ply a opět..toto..sami poslechněte
Každopádně zvuk jsem přidal jako odkaz tak jsem zvědav co poradíte..protože já opravdu nevím
http://testog.beemee.cz/Hlas015.mp3