já auto nikam nevezu..dneškem moje servisní úkony zkončili.. Udělal jsem vše co bylo třeba..Od výměny fitrů, čištění a dezinfekce klimi, letování hodin atd.
Dále mě bude čekat nástřik dutin, podvozku a takovýhle kravin..ovšem to po domluvě a hlavně když si to slečna zaplatí. Za pár hodin si auto přebírá..takže asi tak...jede, toubí bliká..to, že jí to dělá nějaké ptákoviny není můj problém..je ve stavu jede..ovšem upozornění, že to má řešit..a já jsem ten kdo to řešit neumí, protože na to nemá znalosti a čas to rozebírat.
Je to něco jako když ti někdo ukradne kolo..a já bych tam dal disk s píchlou gumou..V tu chvíli můžeš jezdit, ale upozornim tě, že maximálně do dalšího servisu jinak si odkrouháš disk..Tak nějak jsem to řekl jí..Klidně si jezdi, ale bůhví co se stane..Takže to řeš, ale ne se mnou..Můžeš se domluvit s tim človíčkem kterého jsi viděla a nebo navštívit jiný servis..To mě je šumák..auto jede..to, že škarpa udělala paseku ví..Do dneška pořádně neumí říci jak a co se vlastně stalo..Takže bůh ví co všechno dostalo na tom podvozku ránu.
Nu nic..auto si přebere a ať se pak rozhodne sama zda se v tom bude dál šťourat a nebo bude chvíli jezdit a pak to bude řešit..