GalantWeb

Motor nepřidá při točení volantem

Offline elkappi

Zdar všichni. Dneska jsem měnil servo na 2.5 a při jízdě funguje ale na místě ne čím by to mohlo být
Galant navždy a FTO

Offline Drak

při jizdě volnoběžné otáčky nejprve ovlivní snímač rychlosti auta. Potom až ostatní jako klimatizace, odběr proudu atd. U stojícího auta to závysí jen na snímači tlaku na servopmpě. Zkus kabel ze snímače (jediný na pumpě) uzemnit, pak by se měly otáčky zvýšit a naopak.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Zdar všichni. Dneska jsem měnil servo na 2.5 a při jízdě funguje ale na místě ne čím by to mohlo být
Jak je to myšleno ? Když auto při běžícím motoru stojí na místě tak ti posilovač nefunguje nebo jak ?
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline elkappi

kdyz stoji na miste tak nejde zatacet a ten kabel pripojenej je
Galant navždy a FTO

Offline Werewolf66

Odvzdusneny to predpokladam mas, jinak z jakeho duvodu jsi pumpu menil?
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline elkappi

ta puvodni byla ko ta nesla vubec tahle jde pri jizde prez 2000 ot na volno beh nereaguje na servo ale na klima kompresor jo a kdyz pichnu kabel do konektoru co vede do pumpy a s pojim s motorem tak si otacky trosku zvedene ale myslim ze by to nebylo taky zrovna hvezdny. asi bude tadle pumpa taky pred smrti
Galant navždy a FTO

Offline Werewolf66

a ta pumpa byla z motoru co do nedavne nekde bezel? nebo to je z regalovech zasob?. Pokud stala, tak muze bejt zalepenej rotor.
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

kdyz stoji na miste tak nejde zatacet a ten kabel pripojenej je
Kabel s tím nemá co dělat, jde o mechanickou pumpu . Zatočit volantem na doraz , podržet 3-4 sekundy a otočit na druhou stranu - to je odvzdušnění systemu . Ten pracuje i v nízkých otáčkách .

Offline elkappi

Jasně to chápu odvzdusnit systém ale na mém autě když stojím na volnoběh a zatočím volantem tak se sami zvednou otáčky ale u tohohle ne. A když ho proslapnu tak servo jde
Galant navždy a FTO

Offline elkappi

Baterku jsem odpojenou neměl (ma to na vliv) už jsem ho jednou měnil na svým a taky sem jí neodpojoval a problém nebyl
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Tak ji rozeber a pořádně vyčisti . Stará kapalina je jak zakarbonovaný olej , lamely blbě plavou a netěsní .