Ahoj chlapcí....napíši co mě trápí...celkem mě to trápí asi rok a půl.
Oč jde..auto mi vibruje..a myslím si, že je to motorem...je jedno jakou rychlostí pojedu...zda 30km za hodinu či 180km..to je fuk...,ale autí mi vyïbruje jen když je motor pod tahem...to znamená, že šlapu na plynový pedál..a je jedno zda brutálně až na podlahu nebo jen mírně jej šolíchám...prostě jakmile se trochu dotknu plynového pedálu, autí začne vibrovat...Nohu z pedálu sundam a autí nevibruje..a to jedu třeba 120km..a nic..lehce se dotknu a vibruje to tak, že pivo v petce mi pomalu bouchne.
Tudíž z logiky věci vylučuji závažíčko na poloose a poloosy asi jako takové...ložiska, čepy, geometri, tlak v gumách..jelikož mi to děla na všech kolech..ale dělá to zkrátka jen pod plynem tak vylučuji kola, pneu atd..vylučuji též axiální klouby, převodovku,spojku....
Myslím si, že to bude něco na motoru..jako kdyby to byla vyvažovací hřídel nebo tak něco...ale motor se přeci taky točí ikdyž sundam nohu z plynu..tak co mě to tam zlobí...
To jako ve chvíli kdy dojde k zážehu ve vákci, tak dojde k cuknutí motoru a vznikne mi jeden pohyb vibrace? Takže silenbloky v pytli?