Neviete mi niekto poradit, niekadial sa mi dostava benzin do oleja. Prejavovalo sa to tak, ze motor zacal bezat ako na tri valce, cukal, po dvoch dnoch sa nedal vobec nastartovat. Pokial som zistil co to robi, vymenil som hlavu rozdelovaca, palec, sviecky, kable su ok, vycistena skrtiaca klapka, elektrika bezi, palivo tak isto. V servise po oprave mi prezradili ze menili olej, olejovy filter lebo bol v nom benzin. Auto som nastartoval, motor bezal ok. Presiel som cca 30 km a zacalo zas cukat, nepravidelny chod motora. Po kontrole hladiny oleja (v servise hladina medzi ryskami) bola hladina na vrchnej ryske.
Takze som tam kde som aj bol akurat o 90€ lahsi. Neviete niekto kadial by sa tam benzin mohol dostat? Mozno nejaka podtlakova hadicka zo vstrekovania alebo cez tesnenie? Mam ho 5 rokov, ziadny problem s nim nebol, italia a spet bez poruchy az teraz. Motor 1,8 GLi benzin 66kW hatchback, rv 91. (Inak zeleny kamaradi mi pri prepise do technicaku napisali : typ motoru MK7, 55kW, sedan + koule iso 50, pritom ziadne tazne nemam namontovane?
)