GalantWeb

Diagnostika - chyba 41

Offline Dom

• Newbie
  • *
Zdravim Galantaci, potreboval bych radu.
Byl jsem pred par dny se svym Zralokem na diagnostice, protoze na me sviti kontrolka Check Engine. Na diagnostice mi to ukazalo chybovou hlasku 41 - viz fotka.
Chlapek co mi diagnostiku delal rikal, ze je to senzor skrtici klapky. Ze nekdy pomuze ho vycistit. Jenze na netu o tom nemuzu nikde nic najit.
Chtel bych ji tedy zkusit vycistit, jenze netusim, jak na to. Jsem naprosty prkno, proto vas zadam o radu, fotku, video, proste cokoliv, co by pomohlo.
Diky moc zraloci.
« Poslední změna: 27.12.2016 - 19:26:46 od Dom »
Mitsubishi Galant 97 GTS TD 2.0 66kW

Offline Pepe

Bylo by dobré zmínit o jaký motor jde  a typ diagnostiky .   
« Poslední změna: 27.12.2016 - 21:02:18 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline GanoR

to pepe: z podpisu jeho profilu soudím že o 2.0TD..

Offline Pepe

](-: ](-: ](-:  díky , tohle jsem přehlédl . :angel:

Offline Pepe

Ne, nevím, u benzinu by to byl krokový motorek pod klapkou ale u dízlu nevim.  ](-: ](-: Sorry

Offline Drak

u nafty to může být podtlaková pumpa na alternatoru, ventil a nebo u klapky podtlakové ovládání. Jde o to co odešlo. Jestli je v hadičkách podtlak a je jen nehybná klapka, nebo se seknul ventil a nebo třeba netěsnost a přisává falený vzduch a pak nemá už na ovladání klapky dost podtlaku
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Dom

• Newbie
  • *
Tak na tohle ti odpovim asi nasledovne: Eh....  ^_^
Jinak na jizdni vlastnosti to nema problem. Auto jede krasne, otacky nekolisaji, proste neni ta zavada nijak poznat. Kdyz odpojim baterku, tak ta kontrolka na nejakou dobu zmizi. Objevi se az po par dnech. Muze to znamenat, ze to zlobi jen nekdy?
Mitsubishi Galant 97 GTS TD 2.0 66kW