GalantWeb

výměna klíčů

Offline elkappi

řekněme že nikomu chtěl z....... smažka ukrást galanta šroubovákem a zničil mu spínačku. on by dal novou spínačku s jiným klíčem, starý klíč do kroužku čtečky ima a schoval to v palubce ale každý večer si musel brát nějakou část domů. Dá se přehodit imo co je v klíči??
Ten idiot zničil oboje dveře ale naštěstí ho v tom chytli, škoda vyčíslená na 15 000 ale nedostal jsem ani korunu a nejvíc mě na tom sere že byl černej a seděl mi v autě, takže jsem měnil i sedačky.
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Stala se mi podobná událost , zničený zámek dveří a z kufru zmizelo nářadí -kufřík za 300.   Škoda celkem 5400 s výměnou zámků . Vložky zámků se dají přestavět na jiný klíč - třeba nová na starý klíč . Jak  v zámcích tak i ve spínačce .  Tu co máš pod volantem bíleho kombíka dej pod volant svého vozu a přestav vložku . :-D Přijeď do Letňan , ukážu .
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline elkappi

Kouknu se v dílně jestli mám ještě ty starý zámky. Ale ten v tý spínačce to měl za sebou on tam ten šroubovák namlátil kladivem.
Když jsi z letńan by jsme mohli dát nikdy kafe jezdím okolo každý den z Malešic okolo 15:30
Galant navždy a FTO

Offline Rob

• Hero Member
Imo,co je v klíči se přehodit dá,je to asi 1,5 cm dlouhý váleček o průměru asi  2 mm.

Offline Pepe

Nějakou vložku do spínačky mám a ta se dá vyměnit a přestavět na jiný klíč . Až budu v garáži , dáme pokec a i kafe . Ale ten zámek ti můžu ukázat kdykoli . Šikovný mechanici si poradí .

Offline Obelix

• Full Member
Mám kompletní sadu zámků ze sedana se třemi klíči s čipy. Spínačka, přední dveře možná i kastlík :-)

Offline Sir Dag

když ho chytli..tak to asi řešila policie..Tak vymáhat po něm.
Byl jsi můj první a v mém srdci zůstaneš navždy. 2.0 100kw 1997 MetalicBlue

Offline Trewor

když ho chytli..tak to asi řešila policie..Tak vymáhat po něm.

Dagu to je právě to že ho chytili a neplatí to tedy pojišťovna ale má se to vymáhat z něj. A jelikož psal že to byl bubák tak z někoho papírově bez majetku a příjmů nevymůžeš nic.
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline Pepe

Mám kompletní sadu zámků ze sedana se třemi klíči s čipy. Spínačka, přední dveře možná i kastlík :-)
Nezapomeň na jednotku IMO  ke klíčům . :-D

Offline elkappi

Hele akorát mě tahali po soudech. Jediný co snad zaplatil jsou ty dny co jsem nebyl v práci. V 22 letech figuroval 38 trestných činech a šel sedět až za moje auto 30 měsíců. A já jednou překročím o trošku rychlost a odevzdám papíry na půl roku.
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

:angry: :angry: To jako že jsi bez papírů ?  Kvůli pár kilákům je neztratíš , to vím z vlastní zkušenosti . 

Offline elkappi

NN už je mám z5 dostal jsem půl rok zkrácen na 3 měsíce. Nechal jsem se hecnout zkurvenou audinou a byl jsem vyfocen a ta trošku vyšší rychlost byla o 90 KM (bylo to v noci a na silnici jsme byli jen mi dva) na moji obhajobu. Od té doby řádím už jen na okruhu.
Galant navždy a FTO

Offline GanoR

Offline elkappi

Nebudu zakládat novou složku. Dneska ráno po otevření dveří světlo na stropě jen probliklo a už nesvítí, nereaguje pouze na přední dveře(oboje) na zadní myslím že jo a na kufr určitě funguje. Ten předek nereaguje ani na signalizaci rozsvícených světel.
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

Spínač na sloupku  -  vyndat , rozebrat, seškrábat měděnku a je to    a na rozsvícená světla je kontrolka buzer
« Poslední změna: 09.02.2017 - 21:43:48 od pepe »

Offline elkappi

Zkusím ho demontovat ale byl první po kom jsem šel zkoušel jsem ho mačkat a tváří se že funguje a je mi divné že by odešly oba v jeden den
Jinak dík zítra ho sundám pokud se na něj dostane mám toho víc
Sání, předělat spojení vody a plynu, zadní svody, chladič nebo ohřev oleje z podfiltru, zavařit zadní nosníky a ošetření podvozku. :D
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

A co výměna žárovky nebo pojistky ?

Offline elkappi

zkusím pojistku. Ale světlo při přepnutí na polohu furt zapnuto svítí (jinak jsem spíš mechanik to elektro jen opravdu okrajově ale pojistku zvládnu)
Galant navždy a FTO

Offline Pepe

No když ti svítí žárovka po přepnutí, tak bych hledal závadu ve spínačích u dveří . Při rozdělávání spínačů to chce jemnou práci a jemné nářadí .

Offline Drak

měděnka je pěkná ..... :D 
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)