Hele já to asi vezmu úplně od začátku co jsem to auto koupil...
Na hadici vedoucí benzín z lišty zpátky do nádrže byly kombinační, prý aby se na liště držel tlak, že je prý v háji regulátor tlaku. Jako další bylo samotný LPG, který bylo řešený směšovačem přímo v sání před klapkou. To jsem bral jako dvě hlavní věci co vyměnit. Tak jsem teda nechal vyměnit LPG za systém se vstřiky, ale už od začátku s tím nastavením jsou problémy. Nicméně vyměnil jsem regulátor tlaku, sundaly se kombinačky a motor začal chcípat. Tak se místo kombinaček dala svorka, ale ta už je pryč. Vyměnil jsem pak ještě čerpadlo v nádrži, palivový filtr, vstřiky, svíčky, kabely a cívky. Ale furt to nejede jak má. Poslední dobou (cca měsíc) mi motor na benzín jede na dva válce, což jsem přisuzoval špatnému těsnění na prvních dvou vstřikách. Ale jak jsme byli na Mitsubishi srazu, tak najednou jednotka LPG začla blbnout a prostě na to LPG nepřepla (na LPG do tý doby jel motor na všechny válce). Tak jsem ráno zahrál motor, vyndal jsem na 10min pojistku od LPG, Dag resetoval jednotku motoru a v pohodě jsem dojel až do Děčína na LPG. Druhý den už se mi tohle řešení ale nepovedlo. Tak jsem v úterý vyndal vstřiky, rozpojil se mi víceméně sám konektor pro 3. a 4. válec (ten společný) a vyměnil jsem na vstřikách těsnění za to, který jsem měl doma že starých vstřiků. Vstřiky už netečou, po lehkym boji jsem napojil konektor pro 3. a 4. válec a nastartoval jsem motor, nechal ho ohřát (kupodivu běžel na 4 válce a přepla i jednotka LPG) a sprejem na čištění sání a klapek jsem prostříknul sání (otáčky jsem měl nastavený na 1750, po prostříknutí se zvedly na 2250). Ve středu jsem tedy jel jen do sběrného dvora odvést prkna ze skříní co manželka chtěla vyhodit. Cesta tam (9km v pohodě), po cca 3 km cesty zpátky začal motor vynechávat jako by došlo LPG, tak jsem zajel na benzínku dotankovat a po nastartování už jednotka na LPG nepřepla.
LPG je teda od montáže nastaveny tak, aby ten motor při jízdě na LPG neškubal, takže předvstřik LPG je nastavený na 2.1ms (dle informací je maximum 1.1) a prý je nastavená nějaká nesmyslná hodnota dávky toho plynu, proto je ta spotřeba kolem 12l/100km