Budu oponovat
Když si koupíš verzi GT/GTI apod. tak je "top shelf", to nejodladěnější co může automobilka nabídnout. Ikdyž si to koupíš teď, tak na tom budeš stejně, jako "tenkrát".
Co komu řekne Kia Cee'd? Nic, auto do města. Jel jsem ve verzi GT a je to moc podařený auto! Jel jsem v Peugeotu 308 GT, pecka! Opel Astra OPC je taky super.
Kdo si dneska koupí malý vůz za 3/4mega?
Ty nostalgický povzdechy na starý auta.... , když dnes jsou srovnatelný/lepší, ale naprostá většina z nostalgiků by si ho nový nekoupil, protože je malý a drahý.
PS: Elkapi zapoměl asi.... P 306 S16, 2.0l, 4-válec, 120kW. Takový atmosférický čtyřhrnek s tímhle výkonem? Najdi jinde srovnatelný.
Obecně 306 má pozink plechy, nehnije a je to velmi solidní auto. Nechápejte to špatně, Galant to neni. Je to velmi dobrý auto a já nebudu slepě tvrdit, že je to francouzský šit, když to není ani náhodou pravda.,
I Galant dle mého má někde "nástupce", ale nebude stát 80tis. Tahle třída auta bude za 3mil a výš a kdo z místního osazenstva chodí po autosalónech a nechává se vozit v luxusních autech? Nějaký Lexus by Galoše na 100% nahradil, ale za cenu. Nový Galant ve své době stál taky ranec (byl to milion +-, jestli se nemýlím).