To Kubo - přesně toto mám za sebou, tak ti zde sdělím moji zkušenost:
Jako komplet to na 99,99% neseženeš. Takže samostatně.
Mřížka / maska - v EU nesehnatelná, lze sehnat z Japonska přes Ebay atd... Cena cca 2.500kč + 2.500kč doprava.
Nárazník - v ČR sehnatelný, ale je jich fakt málo, skoro nikdo ho neprodává, jde spíš o náhodu, cena cca 3.300-5.500kč + doprava.
Nárazník je v 90% případů bez spodního plastíku - dá se s tím žít, ale když už se to přestavuje, tak ať to k něčemu vypadá. Naštěstí máme kouzelníka Daga, který ti poskytne druhovýrobu v kvalitě originálu za cca 900 - 1200kč (tuším) + poštovné.
Mlhovky + dálkové - originál v ČR nesehnatelný, na Ebayi za řádově tisíce kč, lze sehnat z českých Eshopů světla s obdobnými průměry (cca 5,5cm a 8cm) a nějak je dobastlit, všechny celkem za cca 1.500kč.
Přední výztuha - jsou dva typy, pro tento nárazník je ta o cca 5cm vystouplejší, já měl štěstí a sehnal v ČR za cca 1.200kč.
Přední podběhy (nadkolí) - jsou pro tento nárazník o něco širší, ale měnit se vyloženě nemusí, jen přesně nedosedají k nárazníku.
Suma sumárum, sečti si, jestli ti to za to stojí... Je to fakt dost peněz za málo muziky.
Třeba s tím má někdo jiný tady lepší zkušenost, uvidíš.
Ale za mě - ten výsledný vzhled za to stojí :-) Ještě mi chybí nalakovat dva díly a doladit detaily a pak sem hodím fotky před a po.