čau lidi asitak před třema měsícema jsem koupil Galanta 1,8 (93Kw), je to moje první Mitsubishi a už při prvním svezení se mi zdálo, že je nejak hlučnej motor což jsem si říkal, že to může mít na svědomí vejfuk, ale ten je v pořádku, když auto stojí a běží na volnoběh tak je téměř neslišitelný, ale uvnitř se celý chvěje vybruje až zaléhají uši, jakmile se rozjedu tak se ten hluk sklidní, ale od 3000 ot/min se začne motor projevovat velikým hlukem "dost řve", proto ho točím jen do 3 tis. Dostal jsem od někoho tip na rozvodovej řemen, že prej u techto aut dělají problémy a tak se chci zeptat jestli někdo má zkušenosti s nějakým dobrým servisem, bydlím 60km od Hradce směrem k severu jestli znáte Semilsko. Další věc která se mi moc nelíbí je, že když chci malinko rychlejc zařadit jedničku tak jde přes zuby jinak ostatní stupně jdou normálně. Můj poslední dotaz je, zjistil jsem taky, že je špatný ložisko na předním pravým kole a teď zvažuju koupi mezi novým neoriginálem a nebo jetým orig. máte s tím někdo zkušenosti? Mockrát díky za odpoveď a přeji všem klidné prožití svátků.
Pakliže někdo bydlíte v mé blízkosti tak bysme se někdy mohli sejít na pokec.