GalantWeb

Koupím snímač

Offline Monty

• VIP Group
Nutně sháním na Galanta pravý přední senzor polohy vozidla nad vozovkou. Je to taková hovadina, která vyhodnocuje výšku nad silnicí. Volba tuhosti tlumičů mi chodila super, ale kvůli tomu čidlu už nejede a to  je škoda.  :hug:  
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web

Offline Monty

• VIP Group
Tak to fakt nevím, ale při těch 300 000 km asi ne. Na tom autě byl dělaný výhradně autorizovaný servis. Chodilo mi to celou dobu a teď je senzor vymontovaný. Přemýšlel jsem jestli by to nešlo nahradit třeba odporem. Protože když vletím hodně rychle do velké kaluže, tak se do konektoru asi dostane voda a začne to fungovat. Po asi dalších 5km to zase nejede. Ta voda není Úplně ideální vodič, tak bych to tipl na odpor. Neměl by někdo na to schéma?  :confused:  
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline Drak

Citovat
Tak to fakt nevím, ale při těch 300 000 km asi ne. Na tom autě byl dělaný výhradně autorizovaný servis. Chodilo mi to celou dobu a teď je senzor vymontovaný. Přemýšlel jsem jestli by to nešlo nahradit třeba odporem. Protože když vletím hodně rychle do velké kaluže, tak se do konektoru asi dostane voda a začne to fungovat. Po asi dalších 5km to zase nejede. Ta voda není Úplně ideální vodič, tak bych to tipl na odpor. Neměl by někdo na to schéma?  :confused:
Netuším jak je to u tohoto modelu. Tady je schéma snímače pro vozy 88-92
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)