GalantWeb

Denso Irridium

Offline Dash

• Sr. Member
Mate nekdo zkusenost temato svickami?Jsou skutecne tak dobre jak se pise?Ma cenu je kupovat?
Jakou znacku oleje lijete do galanta?mam ted na mysli 10W-40
Galant '96 1.8 GLSi, Praha

Host alik

• Host
nema to cenu do japonce jedine NGK..jiny muzou delat problemy!!!!!!a olej 10W 40

Offline Dash

• Sr. Member
V manualu na galanta jsou uvadeny jak NGK tak Nippondenso.Cetl jsem prave hodne diskuzi kde psali ze bud NGK nebo Densa
Galant '96 1.8 GLSi, Praha

guest149

• Host
Používám Denso Iridium Power IK20 zhruba 4 měsíce (+- 4 tis. km) a žádný problém. Akorát ta cena kdyby nebyla tak vysoká...

Offline BAD

Citovat
Mate nekdo zkusenost temato svickami?Jsou skutecne tak dobre jak se pise?Ma cenu je kupovat?

koukni sem http://obchod.autokelly.cz/Default.aspx používám jak pilkenga tak feroda cena cca 1500 s dph bez slevy ...pilenga dělá pro nějakou automobilku prvovýrobu ...tušim nějaký italy
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline BAD

Citovat
Citovat

koukni sem http://obchod.autokelly.cz/Default.aspx používám jak pilkenga tak feroda cena cca 1500 s dph bez slevy ...pilenga dělá pro nějakou automobilku prvovýrobu ...tušim nějaký italy

sem přehodil odpovědi  :rolleyes:  tohle je na kotouče jinak do sigmy sem kupoval u štangla nějakou náhradu tušim 230Kč ks a byly v pohodě
BMW 745i, V8, 332 PS

Host Speedy

• Host
Po dobrých zkusenostech jsem do 2,5 V6 dal Brisk LGS a jsem maximálaně spokojen, a to dokonce i při provozu na LPG ! Cena cca 170,- za kus.

Offline Alik

jj NGK bez problemu!!!!dej tam to co pisou v manualu.....a ams po problemech!!!
Mitsubishi Galant V6 Wagon
Mitsubishi Lancer EVO VI

Cesky Krumlov

Offline Drak

Po experimentech ze svíčkama od Bosche, Brisku atd. to nejlip šlape s NGK. Denso je drahý a na seriovém motoru iridium moc nepoznáš
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline moskal

• Full Member
V servisu Mitsubishi mi dali do Galanta 2.0 olej 5W/40 Havoline Texaco. Na tento olej ma nalitano 200tis a slape jak hodinky. Ovsem za plnou syntetiku se neco zaplati, tento olej prijde bratru na 300,-Kc/l
Galant Combi 2.0 100kW r.v.97, Zizkov
Moskvic 412 1.5 55kW r.v.75

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
Citovat
Po experimentech ze svíčkama od Bosche, Brisku atd. to nejlip šlape s NGK. Denso je drahý a na seriovém motoru iridium moc nepoznáš
jj taky mám NGK. Ale nevím z jakého důvodu musím dávat každý rok nový. Po roce začne motor v nízkých otáčkách po přidání poškubávat. S novýma svíčkama pak zase lítá jako raketa.
(asi by bylo na čase dát i nový kabely ....)

Offline BAD

Citovat
Citovat
jj taky mám NGK. Ale nevím z jakého důvodu musím dávat každý rok nový. Po roce začne motor v nízkých otáčkách po přidání poškubávat. S novýma svíčkama pak zase lítá jako raketa.
(asi by bylo na čase dát i nový kabely ....)
jako raketa  :omg:  
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline svavra

• Pisatel
    • http://www.sweb.cz/svavra/
teda Bade...ty nám nedáš chvíli klidu ;)  napiš alespoň co jsi mi to sehnal za svíčky, jsou v pohodě a levný....
Galant 4WD 4WS 93 a Galant 4WD 4WS 95

Standa - Praha, Cheb, Kozomín - a taky Lancer EVO VII by China

Offline BAD

Citovat
teda Bade...ty nám nedáš chvíli klidu ;)  napiš alespoň co jsi mi to sehnal za svíčky, jsou v pohodě a levný....
no už sem to psal náhrada od auto štangl víc už si nepamatuju  :huh:  
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline svavra

• Pisatel
jsou to nějaký Championy, krabici mám na baráčku, tak se mrknu...všech 6 svíček stálo okolo 600,-....už je tam mám skoro 3/4 roku a pohoda.

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
600?  :o
já dával tam dával taky BOSCHky a stály cca 1800
« Poslední změna: 17.01.2006 - 13:26:43 od Begy »

Offline svavra

• Pisatel
pokud vim, tak jsi tam přeci dával ty BERU....Bosch jsem tam dával taky, jedna cca 700,- a nebylo to nic moc....měly náběh na spečení...

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
to jsem vrták........... splést si BERU a BOSCH.   :omg:

Možná je to tím, že jsem nikdy předtím ani jednoho z výrobců nepoužil  
« Poslední změna: 17.01.2006 - 13:58:56 od Begy »

Offline George

• Full Member
Zdravím.

Chtěl bych měnit svíčky :eek:

U AUTOKELLY, nabízejí:
    BE Z16            zapalovací svíčka BERU                    70    
    BE UXF79SB    zapalovací svíčka BERU ULTRA           728
    BE UXF79    zapalovací svíčka BERU ULTRA             183   
    BE Z16SB    zapalovací svíčka BERU                          197    
    NI BKR6E11     zapalovací svíčka NIPPARTS              179    
myslel jsem na některé z posledních tří jmenovaných, ale když vidím, že Vy dopručujete NGK, našel jsme si na netu                        (http://www.motostar.cz/eshop/zobrazeni_produktu.php?cPath=1072_1531&products_id=2294 )  přesně typ dle manuálu alespoň myslím  -_-  (absolutně nemám šajnu co ty čísla znamenají)  ale cena  100 Kč/kus mi příjde až moc málo.... zase 700kč/ks za BERU ULTRA mi příjde moc... tak nějak nevím :ph34r: Co by jste doporučovali?
« Poslední změna: 21.10.2006 - 14:14:27 od George »
MITSUBISHI GALANT - kombi 98 2.0i Karlovy Vary