Ahoj chci se vás tu zeptat po koupi auta nic necvakalo jako myslím tím hydra pak jen po startu zacvakali dokud se nenaplnily a měnil jsem tam olej castrol 10w 40 a cvakání neustalo naopak po dlouhé době už mi začíná furt cvakat jeden hydroštel ,jinak olej castrolnemusím mám lepší skušenosti s valvoline kdy mi na bmw taky cvykaly a dal jsem valvoline 10w 40 a vše bylo pryč tichounkej castrol jsem koupil že jsem myslel že bude lepší.A tak se ptám pokud bych tam zas vyměnil olej za ten valvoline 10w 40 tak by to cvakání ustalo?Jinak tedy co se tu píše o aditivech jde vydět že jsou asi k ničemu nikdo tu nepíše že mu to pomohlo mě cvaká jeden hydroštel a měnit se mi to zas nechce je to drahý ale pak mi nic nebude zbývat tak prosím o radu díkes
Někdy když nejsou moc v háji pomuže hustčí olej ale na dlouho to není....
Zvažuj to jen jestli si auto chceš nechat a prudí Tě to tak to vyměň stajně k tomu nakonec dojdeš.
A je opravdu lepší koupit nějaký kvalitnější tvrdší a né to čínský bláto za pár korun.
Olej aditiva a ostatní to všechno Tě stojí sice jen málo peněz ale stojí , když je vyměníš máš klid...
Je to jen na Tobě a na tom zda si auto chceš nechat dalších 5-10 let nebo ne....
Tak je to vždycky srdce jásá peněženka pláče....ale co by člověk pro toho svýho myzlíka neudělal že jo....