GalantWeb

Neřadí Automat

Host · 9 · 4939

Reno

• Host
čau pánové,mám sice Sigmu,ale to je asi jedno.Potřebuju poradit.Převodovka začala klouzat,jak kdybych měl u manuálu půl spojky.Pak to přestalo řadit nadobro.Zkusil sem vyměnit olej,po výměně to fungovalo tak jak má,ale asi jen 5 km,pak to zas bylo to samý.Když je to studený,tak to funguje,jak se to trošku vohřeje tak to přestane jed,po dvou minutách to nastartuju,ujede to 50 metrů a konec.
Nemá s tím někdo z vás nějakou zkušenost?Nejlépe dobrou.
Nebude to asi nijak neobvyklá závada,jel sem si před měsícem koupit jiný celý auto,že bych to přeházel,ale dálo mu to absolutně to samý.
Předem dík za jakoukoli radu či názor.
www.topcar.cz

Reno

• Host
Jo a eště se zeptám,je u takovýho auta dost místa na vyndání samotný převodovky,nebo se to vyndává  i s motorem?Nezkoušel někdo z vás měnit automat za manuál?Jestli je to velkej pakec.
Díky

Offline Drak

Převodovku vyndáš samotnou. Místa tam je dost a když tak povoliš silenblok(y).

Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Reno

• Host
Díky.Taky sem zaslech že by se měla tahat i s měničem,to mi teda není jasný jak.Ale snad pujde ven stejně jako manuál.A ještě prosimtě poloosy jsou v diferáku jen naražený,nebo maj nějakej zajištovák?
Dík za radu.

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
galant je má jenom zastrčený. Předpokládám že Sigma to má stejný.  

Offline damiens

• Sr. Member
Já jsem manuál za automat měnil.
Vlasta Pardubice+Aš

Galant 2.0 V6 24V 1995

Offline lacik31

• Newbie
  • *
No kamarat mal som skoro to iste.Pozor na sarlatanov,ty mi v sevisoch pokazily 2 menice a navyse praskli obal prevodovky.Problem som mal v tom,ze su tam tri koliky na hriadeli a tie musis pri skladani narazit na miesta,oni to tam bachli na silu a dotiahli srobmi.Tisichran na menici sa tym padom vudral a auto neslo,lebo sa menic netocil...V tom bola cela veda. A po dalsie,mozes mat este aj tenke lamely takze nevyvyjaju dostatocny tlak.Skus teda vymenit menic,ale bacha na skladanie...