GalantWeb

Interval Výměny Oleje V Automatu

Offline fowly

• Jr. Member
  • **
Ahoj zdravím všechny,
Můžete mi prosím poradit po kolika kilometrech by se u galanta mel menit olej v automatické převodovce?
V manuálu k autu jsou napsány snad všechny intervaly výměny kapalin, jen tohle jak na potvoru ne...
Jen doplním že na stávající olej mám najeto cca 70000 km a převodovka řadí bez sebemenších problémů.
Předem děkuji za odpovědi  :rolleyes:  
Galant 2.0 GLSi automat, r.v. 88, Praha

Offline damiens

• Sr. Member
Tak to máš nejvyšší čas.Náplň je tak na 50.000km.Vyměň to i s filtrem.Já to neudělal a od té doby mám manuál. :omg: Je na to i postup,jak by se to mělo dělat a je třeba ho dodržet.
Vlasta Pardubice+Aš

Galant 2.0 V6 24V 1995

Offline fowly

• Jr. Member
  • **
Jo jo mas pravdu, trosku jsem ten interval pretahnul - ve svy hlouposti  jsem dal na reci predchoziho majitele, ze se o olej nemusim vubec starat, ze to je bezudrzbova prevodovka s celozivotni naplni...
No byl jsem rad, kdyz mi tu brecku co tam byla, vymenili za krasne vonici cervenej Dextron   :rolleyes:  
Galant 2.0 GLSi automat, r.v. 88, Praha

Offline natassam

• Quo vadis domine...
  • Full Member
    • http://-
Citovat
Ahoj zdravím všechny,
Můžete mi prosím poradit po kolika kilometrech by se u galanta mel menit olej v automatické převodovce?
V manuálu k autu jsou napsány snad všechny intervaly výměny kapalin, jen tohle jak na potvoru ne...
Jen doplním že na stávající olej mám najeto cca 70000 km a převodovka řadí bez sebemenších problémů.
Předem děkuji za odpovědi  :rolleyes:
Mám jen jeden dotaz. Mám také automat( třírychlostní) a zajímalo by mě na kolik tě ta výměna přišla. Ptal jsem se v Brnokaru a tam mi řekli fakturaci okolo 3700,- Kč Není to "trochu" moc?? :ph34r:  :confused:  :o  
natassam

Offline MMM

• Jr. Member
  • **
Tu najdes vsetky doporucene naplne a intervaly na akekolvek auto.

http://lubricantadvisor.valvolineeurope.com/Select.asp

P.S. Ja neviem naco chlapi mate ten internet :)