GalantWeb

Bi-xenon

Bob · 42 · 14492

Offline Monty

• VIP Group
já mám bixenony a je to supr. Ještě je chci předělat, aby nebyly vidět starý parabolky.
tedy takhle http://www.mitsubishiclub.cz/graphics/owners/full/4073_200_bi-xenony.jpg

No tak to to chceš mít jen jako já. Na tom nic špatného není.
« Poslední změna: 08.05.2007 - 01:20:38 od Monty »
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

pepakudr

• Host
Myslím, že to bude svítit asi úplně všude. Taky jsem to měl takhle, ale protijedoucím se to nelíbylo. Se ani nedivím. TeĎ když někoho vidím z něčím takovým, tak bych ho asi zabil. Sry.  :worried:
To není pravda,že to svítí všude.Vždyť žarovka ma stejne stinitko jako halogenka,tak to vsude svitit nemuze a pri naklápění svetel je pekne videt obrys,kam svetlo dosahuje.Takze si myslim,ze protijedoucí oslňovat nemuzu.Coz by mi vadilo.

Offline BAD

To není pravda,že to svítí všude.Vždyť žarovka ma stejne stinitko jako halogenka,tak to vsude svitit nemuze a pri naklápění svetel je pekne videt obrys,kam svetlo dosahuje.Takze si myslim,ze protijedoucí oslňovat nemuzu.Coz by mi vadilo.
sohlas poslední verze těch přestaveb je už docela v poho jen to chce mylím dát o malilinko níž při štelování světel a to jestli oslňuješ přece poznáš ne ?? jestl na tebe v noci nikdo nebliká tak je to ok  :D
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Monty

• VIP Group
sohlas poslední verze těch přestaveb je už docela v poho jen to chce mylím dát o malilinko níž při štelování světel a to jestli oslňuješ přece poznáš ne ?? jestl na tebe v noci nikdo nebliká tak je to ok  :D
Nyní už je to docela v pohodě. Lidi ty světla amjí alespoň seřízené, ale občas člověk potká nějakého blázna, kterému to svítí pánubohu do oken.  :angry:
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

Offline Rob

• Hero Member
DOTAZ, mám ve žraloku na potkávačkách xenony a za mokra moc nevidím,svítěj do modra, myslel jsem, že když pořídím xenony, uvidím vždycky všechno,světla mám čisté a seřízené, je možný, že jsem jediný, koho u žraloka xenony zklamaly,objednal jsem si halogeny od PIAA, na co svítěj rally auta proč asi-tak doufám, že už za tmy konečně vždycky uvidím,cena je vysoká, životnost nízká, ale testnu to,a co vaše xenony?Myslel jsem, že xenon je  No.1 ale mě to zklamalo.

Offline Pepe

Co je podle tebe seřízení světel a v jaké vzdálenosti od auta se ti světla sbíhají když za deště nevidíš ? Mám tam xeny a nemám problémy .  ^_^
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Rob

• Hero Member
udělali mi to na STK,tak doufám, že to seřídili správně, za sucha i sněžení ok, ale za deště mi i pruhy na silnici splývaj s asfaltem.
« Poslední změna: 03.02.2009 - 21:18:15 od robb »

Offline Pepe

udělali mi to na STK,tak doufám, že to seřídili správně, za sucha i sněžení ok, ale za deště mi i pruhy na silnici splývaj s asfaltem.
Chápu, tohle ale je specialita českých silnic , pohlcují světelné paprsky místo aby je odrážely do tvého oka .  :anz: :anz: :anz: :worried: Vybagrovat a ne měnit žárovky. Ať tam dáš cokoli, bude to stejné .
Myslim že problem jsem popsal dostatečně , občas mě přide že jsem šeroslepý - a on problem je SILNICE a její povrchový materiál. :'( :'( :angry:

Offline Drak

Nejspíš máš moc modrý xenony a ty za mokra fakt nic moc. 
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Jsou tam  6 000 K , pokud to patřilo mě. To bych řekl - akorát . ^_^

Offline Rob

• Hero Member

Offline Rafik

Taky chci dát do auta brzo bixenony, uvažuju mezi 6000K a 8000K, tak poraďte kdo má zkušenost. Mi se líbí odstín co nejvíce do modra, ale přecejen chci aby to taky nějak svítilo...
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Mam 8000k a je to už hodně modrý, mezi dnem a tmou - takový to pološero - jsou divně vidět.. Myšleno, že není 100% vidět ven z auta... Sháním 3400k do mlhovek, jen výbojky...Nevíte někdo o něčem, nebo to ebay.com jistí?...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline estimator

Offline Rafik

To Dragon: takže doporučuješ 6000K? A do těch mlhovek chci dát xenony taky, tam není třeba kupovat celá sada nebo proč sháníš jen výbojky??
« Poslední změna: 04.02.2009 - 13:15:40 od Rafik »
Mitsubishi Galant 2,5 V6 4WD 4WS R.I.P.
Mitsubishi Galant 2,0 R.I.P.
VW Passat Highline 1,9TDi PD 6speed

Offline Dragon-and-his-Mitsubishi

Protoze mam uz komplet 2 xenony, ale ty modrý vybojky jsou absolutně nevhodný do mlhy, udělaj normálně mlíko a nazdar...
So yo have problem? That Don't Impress Me Much!!

Offline Rob

• Hero Member
to nedostačující  moje svícení, nemuže to být tím,že před žárovkama-xenonama nemám čočky?

Offline BAD

to nedostačující  moje svícení, nemuže to být tím,že před žárovkama-xenonama nemám čočky?
idelani kompromis je 6000 jinak cim vetsi cislo tim hur je videt na mokru a v mlze... idealni do mokra jsou 4300 K
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Pepe

Ideal do mokra je 4 500 K jak píše Bad ale sklopená 6OOOK ti poslouží dobře .
 U ročníků 92-96 stačí výměna výbojek a bez leštění . Nasadil jsem je na synovo auto a vše O.K.
Neoslňují , stačí seštelovat .Foto bylo přidáno v prosinci.
« Poslední změna: 04.02.2009 - 21:05:24 od pepe »

Offline estimator

mam sice model 93 ale u begyho som to videl a tie paraboly vravel ze nic moc....
predsa len cire sklo na to musi byt o mnoho lepsie....