GalantWeb

Bi-xenon

Bob · 42 · 14473

Offline Bob

• Sr. Member
:confused: Ahoj, jaký názor máte na tuto sadu: http://www.autolamp.cz/data/obrazky/xenony.pdf
Máte s tím někdo nějakou zkušenost, nebo jsou to jen vyhozený prachy a bez pořádný paraboly s optikou to nebude ono?
« Poslední změna: 18.03.2006 - 23:26:52 od Bob »
Galant 1.8 GLSi 1995 93kW/126HP, Brno
Škoda Superb 2.8 V6 142kW/193HP

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
v první řadě je to šílená pálka.......
jinak ke xenonům jsou nejlepší čočky (s vlastní parabolkou). Ale je s tím dost práce. Pak budeš mít menší problém s lomem světla na skle. Sklo je stavěný pro žárovky. Xenonová světla mají čirou optiku.
Ale kdo jednou měl xenony už nechce nic jinýho. Ani 100W žárovky nemají šanci to přesvítit (já měl osobně 2x100/80W H4 a 2x100W H1)

skus se ještě podívat na www.xenony.cz
« Poslední změna: 18.03.2006 - 23:34:44 od Begy »

Offline Bob

• Sr. Member
Pálka je to šílená, to je fakt, ale vždy když jedu v nějakým autě, které má xenony, tak se mě chce brečet a nejraději už bych z toho nevystoupil. Nejhorší je, když se člověk podívá kolik stojí pak přípaná náhradní výbojka H4. Myslím, že pod 3.000 to nejde. Právě z důvodu lomu svěla v klasické parabole mě zajímalo, zda už to někdo vyzkoušel a teď nebrečí že vyhodil 10 tisíc.
Galant 1.8 GLSi 1995 93kW/126HP, Brno
Škoda Superb 2.8 V6 142kW/193HP

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
"obyč" xenony má Svavra, já tam mám bixenony s čočkama. Zhruba to samý tam má teď Galant4x4. Počítej s cenou za ty bixenony s čočkou kolem 4-5tis. S cenou za novou výbojku počítej do max tisíce korun, samozřejmě neofiko neoriginál  ;)  

Offline svavra

• Pisatel
    • http://www.sweb.cz/svavra/
když už ksenóny, tak určitě s čočkou....sice je to i tak o 100% lepší, ale čočka je čočka....jak se udělá teplo, tak tam půjdou ;)  
Galant 4WD 4WS 93 a Galant 4WD 4WS 95

Standa - Praha, Cheb, Kozomín - a taky Lancer EVO VII by China

Offline mordino

• Newbie
  • *
Já kupoval pořád obyčejný žárovky, ale teď jak mám xenony tak pohodička. není s tím vůbec problém to zabudovat. Našel jsem firmu www.apple-car.cz nabízí za skvělou cenu Bosche, blázen by to nebral. A jako halogeny nikdy více.

Offline BAD

Pálka je to šílená, to je fakt, ale vždy když jedu v nějakým autě, které má xenony, tak se mě chce brečet a nejraději už bych z toho nevystoupil. Nejhorší je, když se člověk podívá kolik stojí pak přípaná náhradní výbojka H4. Myslím, že pod 3.000 to nejde. Právě z důvodu lomu svěla v klasické parabole mě zajímalo, zda už to někdo vyzkoušel a teď nebrečí že vyhodil 10 tisíc.
je to určitě dobrý jediný s čím počítej je, že origo xenony jsou origo xenony. určitě to bude lepší ale jestli jezdíš s autem s origo xenonama tak budeš malinko zklamanej...
BMW 745i, V8, 332 PS

Offline Monty

• VIP Group
Ale i bosch se dá sehnat do 6 tis. Já tam má bixenony a maximální spokojenost. Běžně jsem měnil každý rok žárovku ale teď už druhým rokem nic. Ještě rok a zaplatí se mi to.  -_-
Jinak myslím že v mojí galerii jsou nějaké fotky. Koukni, snad pomůže. Jak bude chvilku čas tak tam dám komplet fotky z montáže.  :worried:
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)

pepakudr

• Host
Dnes jsem koupil xenony H4-1 6000K ,hned jsem je namontoval a před chvilkou jsem je jel vyzkouset.Nemam sice čirou optiku ani čočku,ale světlo je to perfektní.Kam se na ně hrabou dálkový světla.

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web

Offline anonym

• Newbie
  • *
mám sice galanty rád,ale xenony asi kupovat nechci

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
já mám bixenony a je to supr. Ještě je chci předělat, aby nebyly vidět starý parabolky.
tedy takhle http://www.mitsubishiclub.cz/graphics/owners/full/4073_200_bi-xenony.jpg

Offline anonym

• Newbie
  • *

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web

Offline Begy

• Pisatel
    • BEGYho web
jen se asi nepustim do toho leštění skel. Je to dost o hubu, ty skla rády praskají  :lipsread:

Offline anonym

• Newbie
  • *
tjn mě taky prasklo u levýho předního

Offline anonym

• Newbie
  • *
a koukni se na pokec o mišácích,tam je,co se stalo,jak mi upadlo rameno

pepakudr

• Host
Nic jsem nebastlil.Montaž byla otázkou 30min.Šlo jen o výměnu žárovky  kus za kus a příšroubování měničů.Úplně jednoduchý a za 3700kc si myslím,že to jde.

Offline Monty

• VIP Group
Myslím, že to bude svítit asi úplně všude. Taky jsem to měl takhle, ale protijedoucím se to nelíbylo. Se ani nedivím. TeĎ když někoho vidím z něčím takovým, tak bych ho asi zabil. Sry.  :worried:
(R.I.P. - Galant 4x4 2,5 V6 + xenony)
Audi A8 (podvozek a sedačky S8), obsah 4,2 osmivál, 300 PS, maximální výbava. Zase změna podsvícení na modrou. :-)