A nasel bych nekde fotky?? Ja jsem asi slepej nebo neumim hledat
samolepky jsou ty, co vidiš na fotce. Nic za ně nechci, jen při posílání poštou za poštovné. Osobně si je můžete vyzvednout v Praze a nebo občas o víkendu v Hradci K.
Samolepky ti udělaj v každý reklamce. Tyhle konkrétně ještě dělal Begy před dávnou dobou
jzneužít Tebe
kenry pozor,aby tu za chvilku nevysela cedulka Zneužití se trestá!!
zdarte jo nálepky sem si taky vzal......už jsou na správném místě mám v plánu udělat si tričko galantwebu pod to obrázek starýho vr4 galanta jakožto stará dobrá klůasika a pod tím mitsubishi s logem, ve předu galantweb s nápisem mitsubishi-někde v místech na prsouno prostě to co se mě osobně líbí takže bych to tak nějak zkloubil.....pokud by případně někdo věděl kde to levně udělat.....nejlépe na bavlněný trička a ne na čínský silon..... no co byste mi na takové triko řekli kdybyste mne neznajíc potkali na ulici????
zdoter: tos mě teď pobavil tuším že nápad se asi líbí....kenry, to je fakt, asi do tiskárny se trika musí dodat že?.....nevím zatím sem extra nepátral ani nemám už návrhy jen to asi měsíc nosím v hlavě.....prostě když si to vemu aby každý věděl že jsem autista a ještě ktomu mitsubishiový :D
Trička mi dělal tenhle člověk ze Slovenska............... ...tak potlac na cierne bavlnene tricko s limeckom a gramazou 160g/m .Cenaza 1ks 320Sk t.j.cca 240Kc...Sirka loga by bola 11-12cm...................................tak posielam tu jeden namet na potlac.popr.povedz co by tam malo resp.nemalo byt atd...st.gallen@post.skNo nevim mě to přijde zbytečně drahý... trička si dodám a co stojí ten tisk...??....Na to moje tahání ten textil sprej docela drží...a vyjde mě to na prej za kilo a naděkým s tám triček....do alelujá.... asi sem moc spořivej.... a kontakt................. milan21@iol.sk a povedly se mu, tak mu klidně napiš.