GalantWeb

Výfuk

Offline UHNAK_GTi

Zdravím pání no dnes som urval na galošovy zadný koncový tlmič výfuku - zvuk to má ako WRC a aj sa mi zdá že to lepšie
« Poslední změna: 17.06.2006 - 08:51:26 od uhnak »
R.I.P GALANT GTi 4x4 4WS
Subaru Legacy 2.5 GX AWD

Offline Daneczek

zdravím, piši zde aby jsem nezakladal nové téma, jak je to s koncovými tlumici na zralokach? jsou vicemene stejne a nebo kazda motorizace ma svuj typ? jde mi o to ze mam na novym galantu bohuzel ladak a t ose mi moc nelibi, a na starym naftaku hezkej zachoalej original vyfuk, myslite ze by to pasovalo a jelo s tim?

Offline Drak

každá ma svuj podle obsahu. Možná by šel zaměnit 2,4 a 2,5 ale z nafty to je uplně něco jinýho
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Jeníček

Už jsem to řešil před tebou. Každá motorizace má vlastní typ, dokonce jsou rozdílný ty koncovky i mezi typem karoserie (napři 2.0 benzín kombík vs 2.0 benzín sedan). Osobně doporučuju prohazovat jen mezi stejnou kubaturou a palivem, ale mezi karoseriema můžeš, tam se ty koncovky lišej jen tím, jak daleko maj navařený zadní očko pro upevnění silenbloku. Když si očko upravíš, tak ho můžeš používat. Otestováno.  :mellow:
Mitsubishi Galant wagon 2.5 V6 118kW 08/2002 A/T
A69 Basecoat Munich silver metallic - ta hezčí stříbrná...

R.I.P.
Mitsubishi Galant wagon 2.0 GLS 100kW 11/1996 M/T + LPG Magic G4
F06 Basecoat turquoise pearl - tyrkysová perleť

Offline Daneczek

právě že mam doma krasnej vyfuk ze sedana 2.0 TD a potreboval by jsem neco na 2.4 GDi sedan, tak me napadlo jestli by to tam nepasovalo, kdyz ne tak smolík no  :D

Offline Daggereall

• Full Member
Nevím,jak přesně to mají rozdělený,ale u GDI z 1999 po faceliftu mám podle všeho minimálně svody shodný s 2.0 galantem.Teď nedávno sem dával novej vlnovec a sedlo tak krásně těsnění z 2.0 verze.I v katalogu to sedí vzhledově.

guest2672

• Host
tet sem taky řešil zadní díl výfuku 20.100kw 98,začal ve vrchní časti podchazet tak sem výfuk sundal ,nahoře mají pár bodu které rezem praskli a v některých místech byl skoro děravý tak sem ho přeplatoval a vyvařil ještě chvíli vydrží koukal sem na novej ta cena mazec ale dost je podobnej z modelu 95 za 1050kč

Offline Werewolf66

akorat ze galant z 95 ma tusim vyfuk na druhy strane :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

guest2672

• Host
asi tam nějaký  důvod bude když ho nenabízej na 98 ale podle obrázku vypadá dost stejně ale určitě by šel upravit   :-D

Offline Drak

no upravit, ty trubky jsou uhnuty přesně zrcadlově :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

guest2672

• Host
výfuk mají na stejno přidělání taky tak jaký  tam je rozdíl  ](-:

guest2672

• Host
zjistím to zkusím výfuk půjčit a porovnat

Offline Werewolf66

oni ho moc nevyrabej, pac nehnije....ja mel do lonska taky oba dili origo z vyroby. Jinak se koukni na hyunday sonatu, ta stoji na galantim zakladu....tak by mel sedet i vyfuk....ae nejsem si jistej
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Drak

ta trubka s přírubou je zahnuta zrcadlově na druhou stranu. U 93-96 je vyfuk na pravé straně a ta trubka vede přes nápravnici směrem ke středu, kde pokračuje středním dílem. U 97 vejš je tlumič na levé straně a ta trubka vede zase přes nápravnici ke středu a tak je zahnuta přesně opačně. Zkus si ten novej pujčit a uvidíš. Ty obrazky jsou tak trochu zavádějící
« Poslední změna: 13.05.2015 - 21:29:29 od Drak »
Legnum VR-4 TypeS

guest2672

• Host
koukal sem na galanta 96 a ten má výfuk na levo jako galant 98 o něco starší mají na pravo jo jedině že by to hnali u nápravy da druhou stranu

Offline Drak

jestli to mají na stejné straně, tak y to mohlo být skoro stejné
Legnum VR-4 TypeS

guest2672

• Host
výfuk je namontovaný sedí vše jediné co chce předělat konec trubky viz.obrázek já sem trubku u tlumiče uřízl a navařil rovnou chtěl sem jí přihnout ale to by tak nesedělo cena výfuku 1200kč  :D