GalantWeb

Světla Pro Denní Svícení

Host · 90 · 39014

Offline Rob

• Hero Member
V pojistkách v mot. prostoru toho je,stačí voltmetr. :undecided:

Offline Rob

• Hero Member
Možná i na relé ABS u příčky motoru by se spínaný + našlo :mellow:

Offline Werewolf66

Denní světla DRL místo dodatkových dálek.

hezky to mas, slusi moc :)
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Pepe

Jen to potřebuji zapojit podle návodu - na spínaných 12V- zkusím zapalovač nebo čerpadlo benzinu .
Protože jsem zakoupil světla SJ 288 a na modráku bylo totéž , nutno vyměnit modul , který snímá palubní napětí po startu . Po roztočení altíku dojde k nárůstu dobíjecího napětí a tím též sepnutí světel . Po vypnutí motoru zhasnou .
« Poslední změna: 11.10.2014 - 17:38:51 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Pepe

Namontován origo spínač a svítí jak má . :mellow:  Původní spínač jsem zničil , nevypínal jak měl .  :mad:
« Poslední změna: 11.10.2014 - 17:59:04 od pepe »

Offline Werewolf66

Protože jsem zakoupil světla SJ 288 a na modráku bylo totéž , nutno vyměnit modul , který snímá palubní napětí po startu . Po roztočení altíku dojde k nárůstu dobíjecího napětí a tím též sepnutí světel . Po vypnutí motoru zhasnou .

Jaj, to ma ridici jednotku O.o, dyt na tohle ti staci jedno relatko. Proboha takove kurvitko <.<
Dělali jsme tak mnoho, s tak málem, po tak dlouho, že nyní jsme schopni udělat ihnet cokoliv, bez ničeho!

Offline Rob

• Hero Member

Offline Pepe

:mad:Nemám rád elektrikáře  :mad: Protože pro tyto lidi je vše jednoduché . Jako mechnik bych se uživil , ale jako elektrikář - max. natahovat kabely .

Offline Rob

• Hero Member

Offline Drak

+ přímo na - a o zábavu je postaráno
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Pepe

Abych uvedl na správnou míru dění - kabel pro napájení (spínaných 12V) jsem dal pod vývod pojistky k palubce  - naostro . tedy ustřihl půl očka a vsunul pod pojistku . :angel:

Offline Rob

• Hero Member
už se lepšíš,možní stačilo vsunout pod pojistku v mot. prostoru. :mellow:

Offline Pepe

:-D :-D :-D Já ne , já nic , Trewor mi poradil - dát to na kabel od pojistky pro palubku - a já to dal přímo pod pojistku  - v motorovém prostoru . :-D

Offline Pepe

Jsem malý ale učenlivý - za týden nebudu vědět nic . ](-: ](-: ](-:

Offline Werewolf66

Jsem malý ale učenlivý - za týden nebudu vědět nic . ](-: ](-: ](-:

ja bych to zbastlil prez rozpinaci relatko:

prez kontaky relatka co jsou v klidu sepnute, bych tahnul + co se objevi po nastartovani a na ovladaci civku bych privedl + od obrisove zarovky.

Takze po nastartovani sviti denni LED a po zapnuti obrysovek relatko odpoji + od dennich svetel.

Jednoduchy  ^_^

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
jo to co teď uvedl werewolf (ta přezdívka má něco společného s WW 2 ?? :D ) mi připadá jako fajn...a dokonce rozumím tomu co psal a jak to udělat....takže to vypadá že si ještě vymislím v budoucnu denní svícení.... :)
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Werewolf66

jo to co teď uvedl werewolf (ta přezdívka má něco společného s WW 2 ?? :D ) mi připadá jako fajn...a dokonce rozumím tomu co psal a jak to udělat....takže to vypadá že si ještě vymislím v budoucnu denní svícení.... :)

Tak pad hod foto jak ti to sviti az to budes mit :) a muj nick nema nic spolecneho s druhou svetovou  :mellow:

Offline trucker

• Hero Member
  • japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....
    • mogulracingteam.ic.cz
joooo kamaráde....to bude asi za hodně dlouho :)....možná by to bylo dřív ale nemám bílé led pásky :(...a kabely mi taky už došli.....ufff musím si to poobjednávat ať zase můžu kutit :D
IRSKO - toť nyní domov můj :D
japonec nikoliv nakonec ale hned od začátku.....

Offline Drak

si zajdi do B&Q a máš to hned :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)