GalantWeb

Chladici Kapalina

Offline Dash

• Sr. Member
Co nejlepe nalejt za chladici kapalinu?Normal fridex nebo neco jinyho?
Galant '96 1.8 GLSi, Praha

Offline Drak

Antifreeze :-)

Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
hlavně aby to bylo určený pro hliníkový motory

Host Dash

• Host

Offline Drak

Výrobců je hodně. Prakticky se od sebe neliší pokud nekoupiš starej fridex. Ja tam leju Antifreeze od castrolu, je svítivě zelenej.  
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Begy

• Pisatel
  • Everything is possible...
    • BEGYho web
přečti si etiketu, na značce nezáleží. Já tam mám cosi od OMV

Offline in4mator

Výrobců je hodně. Prakticky se od sebe neliší pokud nekoupiš starej fridex. Ja tam leju Antifreeze od castrolu, je svítivě zelenej.

Potřebuju dolít kapalinu (mám asi 2cm pod rysku) a zjistil jsem, že tam mám taky něco světle zeleného, takže by to měla být kapalina G48/G11, ale na netu mají kapaliny G11 barvu modrou nebo tmavou modrozelenou... Otázka zní: je zelená kapalina vždy G48/G11 a může se míchat např. modrá se zelenou? Ještě jsem narazil na předředěný zelený Cinol G48 do -30°C, na dolití by stačil, mám ho vzít? Díky.
http://www.pneu4car.cz/prislusenstvi/chledici-kapalina/cinol-antifreeze-g-48-30-c-1lt
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline Trewor

Dolejt stačí vodou ne? Na tom množství se větší naředění stejnak nepozná
Top Gear (Jon Bentley) o 8G Galantu: It´s a nice car for a nice people.
1999 8G Galant kombi V6 AT LPG, 7G E88A AWD AWS shnilotina na díly, 6g Galant 4x4 kastle, 1994 Colt CA 1,3 a Fiat Ducato 2,8TD 4x4

Offline in4mator

No to je plán B, samozřejmě to je to nejjednodušší co můžu udělat, ale stejně by mě to zajímalo, jak to je s tou kapalinou.
Žízeň tvou nic neutiší, než se svezeš v Mitsubishi... Není podstatné, jestli jedeš první... podstatné je, jestli jedu první já.

Offline blazen

• Hero Member
změř jakou máš směs ,nebo jinak řečeno,do jakého mrazu je odolná, podle toho dolij vodu,nebo jakýkoliv nemrznoucí sajrajt,cokoliv co máš doma. Osobně taky používám zelenej. Ale je to jedno,všecko žere hliník.

Offline zelena_zeme

Zdravim, jaka patri chladici kapalina do 2,5 litru 6A13? O vikendu jsem zkousel zmerit, mam tam cervenou, ale neslo mi to. Hladina ukazovala nekam cca k minus 60, to jen tipuju, stupnice je to minus 40ti...

Offline Jindřišák

Jsou tuším kapaliny na dvou bazích s jinejma hustotama. Měl bys mít na hustoměru 2 stupníce a v jedné by to mělo sedět, jesi nemáš, tak to chce jinej hustoměr.
Mitsubishi Galant 1994 1.8 GLSi 85kW - Prodáno :'(
Volkswagen Vento GLX 96 1.9TDi 66kW/chip/na podvozku VR6
Budeme spolu, dokud nás STK nerozdělí.