GalantWeb

Centrální Zamykaní

Offline hoktar

• VIP Group
Matka má problém s dálkou. Vyměnila baterky a stáli ji nefunguje. Je to originál mitshu. Nevíte někdo co s tím? Auto je Space runer.
Pozor na napětí baterie. Kolega si bat.koupil na trhu a museli mu vyrobit nový klíč ( new chip)
Napětím to nebude. Baterku jsem dal do svého, abych nemusel kupovat novou a mě to funguje normálně.
Galant V6 2.5 24V 2000

Offline Power156

• Newbie
  • *
to mě centrál na dálku  když jsem odemkl tak odemkl a hned zamkl nebo má snahu furt ryhcle zasebou odemykat a zamykat, nevím zda-li je to orig nebo ne ale je to naletovaný na kabely vedoucí k ovládání oken u řidiče tj normalos?? Galant 95

Offline Drak

jestli je to naletovaný, tak to origo nebude.
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline Power156

• Newbie
  • *
jestli je to naletovaný, tak to origo nebude.

Nemáš schéma zapojení orig centroše??

Offline Drak

Najdu a pošlu to sem :)
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline damiens

• Sr. Member
A kde je jednotka centrálu u Galanta 95 umístěná?Mě začne cvakat centrál po odemknutí.Jakmile se zavřou dveře nabo se zamkne,je klid.
Vlasta Pardubice+Aš

Galant 2.0 V6 24V 1995

Offline Power156

• Newbie
  • *
A kde je jednotka centrálu u Galanta 95 umístěná?Mě začne cvakat centrál po odemknutí.Jakmile se zavřou dveře nabo se zamkne,je klid.
me to přijde že je v panelu pro ovl oken u řidiče ale nejsu si jist

Offline Drak

jednotka na ovládání centralu je u řidiče pod palubní deskou
Legnum VR-4 TypeS

Offline Drak

Schéma
Legnum VR-4 TypeS

Offline LivArt

Nezkoušel jste někdo dávat do kulatýho galanta dálkové ovládání centrálu?
Kde je nejjednodušší to zapojit?
« Poslední změna: 25.10.2011 - 20:47:05 od LivArt »

Offline LivArt

Takže, jestli jsem to schéma pochopil správně, tak na svorky 1 nebo 3 se dostane po přepnutí toho přepínače 0.5s impuls, tedy ten centrál stačí zapojit k těmhle kabelům (odemykací kabely k sobě a zamykací kabely k sobě):

Nebo to zapojit na ty dva vodiče rovnou na motor?
« Poslední změna: 20.11.2011 - 10:47:56 od LivArt »

Offline LivArt

Už jsem přišel na to, co hledám. Hledám ovládací vodiče toho centrálu. Nebo to můžu rovnou zapojit na silový výstupy na motory?

Offline Drak

ovladací vodiče z jednotky dalkového ovládání přivedeš na kontakty 1 a 3 u zámku a nebo o kus dál na kontakty 6 a 2 u ovladače ve dveřích řidiče.

Jestli máš dálku jen se silovým výstupem přímo na motorky, tak je připojíš na kontakty 1 a 3 z jednotky centrálu ve dveřích. případně si je najdeš v konektoru ve sloupku u řidiče.
Legnum VR-4 TypeS

Offline LivArt

Fajn, takže mám vlastně 2 možnosti zapojení:
Buďto ovládat rovnou elektromotorky (pak bych to píchnul rovnou na elektromotorek ve spolujezdcově dvěřích - bohužel odtud nelze ovládat centrál přepínačem) nebo to dát na přepínač v řidičových dveřích. Pravděpodobně to bude na přepínač, je to bezpečnější (kdybych náhodou něco zkazil, tak tady by se nemělo nic stát).
« Poslední změna: 24.11.2011 - 23:28:28 od LivArt »

Offline Drak

oboje je úplně stejný, pokaždé musíš natahnout dva draty do dveří a připojit je. Bud na kontakty motorku a nebo na kontakty spínače u zámku
Legnum VR-4 TypeS

Offline LivArt

JJ, půjde to na spínač. Tak teď ho koupit a dokopat se k instalaci ^_^

Ještě jedna otázka: Kde můžu vzít v autě napájení k jednotce dál. ovládání centrálu?
« Poslední změna: 03.12.2011 - 08:40:04 od LivArt »

Offline LivArt

Můžu to píchnout třeba na napájení rádia?

Offline Drak

můžeš jen teda na drát, který je pod napětím i při vypnutém zapalování
Legnum VR-4 TypeS

Offline LivArt

Takže centrál je tam a zamyká/odemyká.
Varování: Pokud by ještě někoho napadla taková kravina, jako se to tam pokusit dodělat, tak by si měl opatřit nejdřív pevný nervy. Drátů tam jsou fakt mraky a přístup je tam jak k penězům.
To schéma výše opravdu platí, takže ten přepínač, co se tváří jako hlavní, je opravdu v pravých dveřích. A to, že vám funguje přepínání vevnitř jen z levých, tomu se nedivte, prostě to tak je.
Po dlouhém zkoušení a divení se jsme došli k řešení, že nejjednodušší je do dveří prostě přidat další motor, který ovládá táhlo té vnitřní kolébky. Prostý, jednoduchý, funkční.
Napájení jsem měl vytažených od předchozího majitele kvůli alarmu (ten si z auta ale zas taky odmontoval). Fotky dodám, až doděláme blinkry a snad i kufr.