A co já ,když bych tě nepřikryl tak máš ráno sopel jak lano. :hehe:
tuhle akci si pamatuju, dokonce i to roztžený prostěradlo jen si nevzpomínám jak jste přišli a jak jsem usínal
hm tak koukam ze sem prisel asi o hodneeeeeeeeeeeeee :omg: ja vul ze sem nejel................... ........ :cry: ale chybama se clovek uci.........
tak tak. Vždy tady info o srazu vysí pár měsíců. Po akci najednou všichni slzí že tam taky nebyli :rolleyes:
jojo bylo to fajn a těm kteří kvůli mě blinkali se omlouvám
To je dobře, že si nepamatuješ, jak si byl vykopnut z postele.
Citovattak tak. Vždy tady info o srazu vysí pár měsíců. Po akci najednou všichni slzí že tam taky nebyli
tak tak. Vždy tady info o srazu vysí pár měsíců. Po akci najednou všichni slzí že tam taky nebyli
Citovat To je dobře, že si nepamatuješ, jak si byl vykopnut z postele. škoda že to nikdo nefotil taky bych se juknul.... :hehe:
Citovat Citovat To je dobře, že si nepamatuješ, jak si byl vykopnut z postele. škoda že to nikdo nefotil taky bych se juknul.... :hehe: Hlavně, že jsi fotil kde jakou blbost jak o život,ale to co jsi mněl z první ruky tak ani
Citovat Citovat Citovat To je dobře, že si nepamatuješ, jak si byl vykopnut z postele. škoda že to nikdo nefotil taky bych se juknul.... :hehe: Hlavně, že jsi fotil kde jakou blbost jak o život,ale to co jsi mněl z první ruky tak ani
Citovat Citovat Citovat Citovat To je dobře, že si nepamatuješ, jak si byl vykopnut z postele. škoda že to nikdo nefotil taky bych se juknul.... :hehe: Hlavně, že jsi fotil kde jakou blbost jak o život,ale to co jsi mněl z první ruky tak ani