GalantWeb

Katalog pistu a pistnich krouzku?

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
Ahoj lidicky bezmocne patram po nekom kdo mi muze sprostredkovat pisty a kruhy na muj motor, jenze se asi nic nedela, tak bych potreboval nejaky obsahly katalog kde bych nasel alternativu. Muzete mi prosim pomoct?? :frown: Kdyby nahodou chtel nekdo zapatrat jedna se o typ motoru 4G67
« Poslední změna: 21.11.2006 - 16:09:04 od GooGoo »

Offline xor

• Pisatel
Ahoj lidicky bezmocne patram po nekom kdo mi muze sprostredkovat pisty a kruhy na muj motor, jenze se asi nic nedela, tak bych potreboval nejaky obsahly katalog kde bych nasel alternativu. Muzete mi prosim pomoct?? :frown: Gdyby nahodou chtel nekdo zapatrat jedna se o typ motoru 4G67

Zkusil bych primo amiky http://www.thegalantcenter.net/forum/index.php?act=home
Galant 1,8 85kW r.95

Offline Pepe

Ahoj lidicky bezmocne patram po nekom kdo mi muze sprostredkovat pisty a kruhy na muj motor, jenze se asi nic nedela, tak bych potreboval nejaky obsahly katalog kde bych nasel alternativu. Muzete mi prosim pomoct?? :frown: Kdyby nahodou chtel nekdo zapatrat jedna se o typ motoru 4G67
Viz www.automatejcek.cz :nerd: Ikdyž , jak napsal Drak, není to běžný engine. :confused:
« Poslední změna: 21.11.2006 - 21:54:03 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001

Offline Drak

Motor 4g67 není asi moc rozšířenej, na eBayi jsem vyštoural jen těsnění pod hlavu a ve forech používaj z tohoto motoru hlavu k přestavbám motorů 4g63. Na písty a pístní kroužky jsem nikde nenarazil a ani "google" toho moc nenašel
Legnum VR-4 TypeS

Mitsubishi Legnum VR-4 EC5W (Zenki - 8/96-7/98 Chuki - 8/98-4/00 Kouki - 5/00-8/02)

Offline GooGoo

• .
  • Full Member
  • Galant 2.0i Sport Edition
 :frown: no není moc rozšířený to už jsem zjistil ze na tento motor temer nic neni. A proto se snazim najit nejakou alternativu ale potrebuju nejka katalog kde jsou ty pisty trochu rozmerove rozepsany...

Offline Pepe

« Poslední změna: 27.11.2006 - 21:24:57 od pepe »
三菱ギャラン  2,5l V6 24V  Hamilton Silver   reg.2001