No nevim no. Ja mel neco podobnyho a to ze pri otaceni zleva doprava neco bouchalo v rizeni a stacilo dotahnou matici ktera drzi ozubeny kolo u hrebenu a je klid. Jenom muselo cely rizeni ven. Jkao s tim stanim je to diskutabilni. Meli jsem galanta z roku 87(jeste takova krychle na kolech,ale byl zachoval, je tady v galerii) a na nej nemuzu rict spatny slovo, sralo se jenom to na co byl s vekem narok...tj. klasicke veci: brzdy, vyfuk, rozvodak....nikdy me nenechal ve stychu a nasim taky ne, ackoliv ho meli od 93 jako druhy auto do rodiny a ja s nim jezdil az od 98, takze to bylo vlastne moje prvni auto. Je ale fakt ze to co vydrzely dily na tomhle aute nebo na modelu 88 -92 uz se asi nezopakuje. A potvrzuje mi to vic lidi, ze uz to neni co to byvalo. Toho galanta jsme prodavali pred necelyma 2 rokama a byl tak jeste puvodni zadni dil vyfuku!!!A spoustu daslsich veci...Ja mam ted r.v. 95 a jsem spokojenej, je kupovanej od znamyho ze servisu a musim zaklepat je to zatim v poho s minimanima nakladama(kotouce, desky atd), ikdyz jsem menil chladic a pumpu, ale to byla spis moje blbost. Kazdopadne je fakt co za druhovyrobu se na auto da, podle toho slouzi. Na predni naprave jsou skoro vsechny ramena novy, ale ty co jsou made in autokelly, tak jsou uz ani ne po necelych 2 letech v haji a ty co jsou meyle jsou porad ok. Takze se skutecne vyplati si priplatit, bohate se to vrati.