zdravím, tak jsem pročetl Vaší diskuzi a mám pár postřehů k těm repro sedan versus kombi :-) Jelikož jsem byl ještě v nedávné době šťastným majitelem 2,5 kombi v černé kůži a přivezl jsem si stejné auto též 2,5 též v černé kůži ovšem v sedanu a pravda je ta, že u verze kombi jsou repráky v předních i zadních dveřích (v takovém bílém plastovém domečku), v předních jsou i výškáče pod plastovou krytkou z druhé strany zrcátka, ty výškáče jsou zapojeny bez výhybky. Zadek je osazen stejnými repro, též v tom bílém plastu. U sedana jsou origo zadní dveře bez repro a bez přivedené kabeláže, ale díry jsou ve dveřích připravené, stačí natáhnout kabeláž, zacvakat plastové špuntíky na přišroubování těch plastových domečků a osadit repro....poslední věc je výměna plastových čalounění dveří, které jsou stejné u sedana i u kombíka a hned se to tváří jako originál....ty zadní repro v platu mají stejný průměr jako repro ve dveřích, ale mají vyšší a pevnější konstrukci, ale stejně jsou nic moc, nahradil jsem je basovýma repro. Ještě jsem zapomněl zmínit, že do předních dveří jsem dodělal výhybku a výškáče jsem také nahradil jinými, zadní dveřní repro též výhybky a výškáče do plastu zadních sloupků. (oboje dveře mám tedy střeďáky + výšky, zadní plato basáky, celkem 10 repro) Sbwoofer jsem neosazoval, ale díra je tam připravená, leč hodně utopená, jako ozvučnice slouží celý kufr, proto musí být speciální subwoofer...použil jsem komponentní repro, ještě nemůžu dodat jak to hraje, musím ještě dozapojit zesilovač (magnat), ale předpokládám, že to bude bomba....jinak abych to shrnul, zadní dveře v sedanu jsou řešitelné, ale musí se dovybavit a přehodit čalounění z kombíka a nebo udělat díry do čalounění a zaslepit třeba nějakou mřížkou (např. Made in Poland) a černým plátnem jak jsem to udělal já v tom kombi, co jsem prodal :-)....