Víš jak jsem psal o těch problémech s hlukem převodovky, tak v servisu našli jedno špatný ložisko v převodovce (kolik jich tam vlasntě je?
) Objednali ho cena prý cca.2500,- (nevím - je to hodně, akorát, nebo málo?) Jo a požádal jsem je, aby mi tam dali ten olej, o kterým psal Drak Valvoline 75W.....atd, ale řekli že ho nemůžou sehnat, ale že tam dají olej se stejnou vizkozitou
Příští týden to má být hotový, tak jsem zvědavej jak to bude jezdit. Doufám, že to bude znát (v dobrém
)
Hele Marku od tý doby, co jsem ho koupil (začátek listopadu) jsem dělal kompletní spojku, pak mě ve značkovým servisu děsili, že budu měnit celou převodovku cca. 20000,-
(snad to vyřeší to ložisko), čekaj mě ještě rozvoďáky a olej, ale to už je normal. To je prostě riziko koupě ojetýho auta. Co jsem mluvil s lidma co mají Mitsubishi, tak převážně spokojenost. Kdybys koupil jiný auto, tak budou problémy třeba stejný. Každý auto má nějaký slabiny, ale myslím, že investice do Mitsubishi se vyplatí, to auto, Ti to vrátí. Hodně zdaru.
PS: Draku opravdu si zařiď servis