Dnes jsem svěřil auto jednomu člověku, kterýho osobně neznám, ale je to známý přes jednu osobu. Dílny mají na Praze 8, v čimicích.
Po 10 deseti minutách "něčehodělání" v motorovém prostoru přišel na to, že nějaká tyčka, co přitlačuje talíř, je moc krátká (rozuměj kratší u repliky než u originálu), takže laicky řečeno, i když sešlápnu spojku až na podlahu, díky té krátké tyči se to chová, jako bych pedál sešlápl jen do 3/4.(zhruba).
Když jsem mu vyprávěl svoje trable s předchozím servisem, tak nechápal.
říkal, že vyrobí tyčku na milimetr přesně, aby to tam padlo jak ulitý, tak uvidíme. Dál říkal, že vymění olej v převodovce za plnou syntetiku. Docela se zajímal o toto fórum a rady a nápady zde probírané si pečlivě vyslechl. :rolleyes:
Taky se málem vykotil, když jsem mu řekl, že si za tu spojku na Moravě řekli 9.200,- říkal, že by mi tam dal spojku Sachs, která prej patří ke špičce v oboru a dal bych za ni do 7000,- To mě dožralo.
Tyčku mi vyrobí za 1500,-, olej říkal kolem tisícovky, plus 4 zimní gumy do 7800,-
Solidní jednání, očividně rozumí své práci. říkal že už u něj byl chlápek s Galantem, čtyřkolkou objednanou ze